Κεντρικό Μενού
Αρχική Σελίδα Αρχική Σελίδα Νέα - Συναυλίες Νέα - Συναυλίες Βιογραφικό Βιογραφικό Δισκογραφία Δισκογραφία Συνεντεύξεις Συνεντεύξεις Δημοσιεύματα Δημοσιεύματα Επικοινωνία Επικοινωνία  
Φωτογραφίες
  • Φωτογραφίες
  • Φωτογραφίες
  • Φωτογραφίες
  • Φωτογραφίες
  • Φωτογραφίες
  • Φωτογραφίες
 
Στης μνήμης το κλαδί-2011

Στης μνήμης το κλαδί - 2011 (Μετρονόμος)

Δισκογραφία

Λαλήματα Ονείρου - 2007 (Alpha Records)

Ένα Κομμάτι Ουρανό - 2003 (Alpha Records)

Τα Τιμαλφή - 2001 (Alpha Records)

 Μυθικά Καράβια - 1997 (MΒΙ ΧΡΟΝΟΣ)

Ένα Φεγγάρι Δρόμος - 1995 (ΜΒΙ)

 
 

.....Συμμετοχές.....

Καλοκαιρινός Αέρας - 15 παραδοσιακά τραγούδια από τον ΚΑΘΡΕΦΤΗ και τον ΜΕΤΡΟΝΟΜΟ
CD Μουσικού Περιοδικού ΄ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ΄
Συμμετέχει με το ριζίτικο ΄ΣΕ ΨΗΛΟ ΒΟΥΝΟ΄

ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ
΄FM RECORDS-μορφή 131΄(1994)
Συμμετέχει με 4 τραγούδια:
Τ’ ΑΓΕΡΙΝΟ ΣΟΥ ΒΛΕΜΜΑ (Στίχοι: Γιάννη Μέτσικα)
ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ (Στίχοι: Ηλία Κατσούλη)
ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ (Στίχοι: Χρήστου Πρoμήρα)
ΕΊΝΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΑΠΕΙΛΗ (Στίχοι: Χρήστου Πρoμήρα)

ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ
΄FM RECORDS-μορφή 171΄
Ο Νίκος Ανδρουλάκης ερμηνεύει ΄ΜΟΥΣΑ ΛΑΚΩΝΙΚΗ΄
που είναι και ο επίλογος της παράστασης.

ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΟΣ

΄Κρητικό Μουσικό Εργαστήρι΄(1991)
Συμμετέχει με 3 τραγούδια:
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΤΑΝΟ ΕΡΧΟΜΑΙ (Παραδοσιακό)
ΑΗΤΟΠΟΥΛΑ ΑΠ’ ΤΟΝ ΟΜΑΛΟ (Ποίηση: Γιώργη Καράτζη)
ΟΝΕΙΡΟΥ ΠΥΡΓΟΣ (Ποίηση: Αντώνη Σανουδάκη)

ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΕ ΚΑΛΩ
΄ΣΕΙΣΤΡΟΝ΄(2004)
Συμμετέχει με το τραγούδι:΄ΜΙΑ ΦΟΡΑ΄
(Στίχοι: Αλεξάνδρας Νικολάου)

ΣΤΟ ΝΟΤΟ ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΣΑ
΄ΣΕΙΣΤΡΟΝ΄(2005)
Συμμετέχει με 4 τραγούδια:
ΛΟΓΙΣΜΟΣ (Στίχοι:Χαρούλα Βερίγου)
ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗ ΜΕΡΑ (Στίχοι:Γιάννη Νικολάου-Κώστα Τσούτσα)
ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑ (Στίχοι:Χαρούλα Βερίγου)
ΑΣ ΗΜΟΥΝ (Στίχοι:Γιάννη Νικολάου-Φώτη Σώλου)

ΣΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΝΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

΄ΜΒΙ - LYRA΄(2003)
Συμμετέχει με 2 Τραγούδια:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑ (Σταύρου Ξαρχάκου-Νίκου Γκάτσου)
Ο ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗΣ (Κώστα Μουντάκη)

ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ
΄Κρητικό Μουσικό Εργαστήρι΄(1995)
Συμμετέχει με το τραγούδι: ΄ΧΑΡΑΖΕΙ΄
(Στίχοι: Μανώλη Δ. Ανδρουλάκη)

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

΄ευφωνία΄(2002)
Συμμετέχει με 2 τραγούδια:
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΙΑ (Ποίηση: Γιάννη Ρίτσου)
ΠΛΑΝΗ ΔΙΠΛΗ ΤΩΝ ΕΡΩΤΩΝ (Ποίηση: Γιώργου Βέη)