Κεντρικό Μενού
Αρχική Σελίδα Αρχική Σελίδα Νέα - Συναυλίες Νέα - Συναυλίες Βιογραφικό Βιογραφικό Δισκογραφία Δισκογραφία Συνεντεύξεις Συνεντεύξεις Δημοσιεύματα Δημοσιεύματα Επικοινωνία Επικοινωνία  
Φωτογραφίες
  • Φωτογραφίες
  • Φωτογραφίες
  • Φωτογραφίες
  • Φωτογραφίες
  • Φωτογραφίες
  • Φωτογραφίες
 
Στης μνήμης το κλαδί-2011

Στης μνήμης το κλαδί - 2011 (Μετρονόμος)

Δισκογραφία

Λαλήματα Ονείρου - 2007 (Alpha Records)

Ένα Κομμάτι Ουρανό - 2003 (Alpha Records)

Τα Τιμαλφή - 2001 (Alpha Records)

 Μυθικά Καράβια - 1997 (MΒΙ ΧΡΟΝΟΣ)

Ένα Φεγγάρι Δρόμος - 1995 (ΜΒΙ)

 
 

Βίντεο

ΕΤ1 "Έχει Γούστο" με την Μπήλιω Τσουκαλά (22/5/2007)

Νίκος Ανδρουλάκης - Στης Γραμπούσας τ΄ ακρωτήρι
Κώστα Μουντάκη

Από τον δίσκο: ΄Λαλήματα Ονείρου΄(2007)

Νίκος Ανδρουλάκης - Λαλεδάκια
Παραδοσιακό
.
Από τον δίσκο: ΄Λαλήματα Ονείρου΄(2007)

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο βιβλιοπωλείο 'ΙΑΝΟΣ' στις 21 Μαρτίου 2008
Βραδιά Ποίησης(Ερωτόκριτος)

Νίκος Ανδρουλάκης - Κάθε λεπτό
Μουσική: Λίνου Κόκοτου - Στίχοι: Χρήστου Πρωμύρα.
Από τον δίσκο: ΄Ζωγραφιές και Χρώματα΄(1994)

Νίκος Ανδρουλάκης - Στο φύσημα τ' αέρα
Μουσική: Παραδοσιακή - Στίχοι: Μανώλη Δ. Ανδρουλάκη
Από τον δίσκο: ΄Λαλήματα Ονείρου΄(2007)