Κεντρικό Μενού
Αρχική Σελίδα Αρχική Σελίδα Νέα - Συναυλίες Νέα - Συναυλίες Βιογραφικό Βιογραφικό Δισκογραφία Δισκογραφία Συνεντεύξεις Συνεντεύξεις Δημοσιεύματα Δημοσιεύματα Επικοινωνία Επικοινωνία  
Φωτογραφίες
  • Φωτογραφίες
  • Φωτογραφίες
  • Φωτογραφίες
  • Φωτογραφίες
  • Φωτογραφίες
  • Φωτογραφίες
 
Στης μνήμης το κλαδί-2011

Στης μνήμης το κλαδί - 2011 (Μετρονόμος)

Δισκογραφία

Λαλήματα Ονείρου - 2007 (Alpha Records)

Ένα Κομμάτι Ουρανό - 2003 (Alpha Records)

Τα Τιμαλφή - 2001 (Alpha Records)

 Μυθικά Καράβια - 1997 (MΒΙ ΧΡΟΝΟΣ)

Ένα Φεγγάρι Δρόμος - 1995 (ΜΒΙ)

 
 

2.5.2016, www.mcnews.gr